Otomatis Piala Pigeon Nipple Drinker

Fitur Produk:

1) kurung Pipa opsional ngajantenkeun nambihan sareng ngaleungitkeun cangkir tina pipa gampang.
2) Éta henteu diperyogikeun tapi bakal ngahémat waktos anjeun sareng ngajantenkeun langkung gampang pikeun anjeun. Upami anjeun dipasang langsung ka pipa, anjeun ngarusak sistem anjeun upami anjeun kantos miceun cangkirna. Kurung masihan langkung seueur kalenturan sareng sistem anjeun.
3) Cara anu paling saé pikeun nyiram hayam sawawa anjeun.
Hayam nginum tina cangkir, anu ngamungkinkeun jumlah cai anu pas kana cangkir.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Cup nginum puting japati otomatis

Inpormasi Produk:

Ngaran Produk Cup nginum puting japati otomatis
Bahan Plastik
Jangkungna 3,5cm
Beurat 0,015kg / pc
Warna Beureum, hideung, konéng
Fitur Teu bocor, awét
Pamakéan kanggo hayam, kandang broiler jsb
Aplikasi hayam, manuk, puyuh, sato
ukuran 5cm * 3.5cm4.8cm * 3.7cm

Panjelasan Produk:

1. Piala Cai Nginum Puting Ayam mangrupikeun cara inovatif pikeun nyayogikeun cai seger-seger ka ingon-ingon anjeun. Salaku inuman manuk, tab anu dimuat ku spring diabrak, ngaluarkeun langkung seueur cai kana cangkir.
2. Panyiram tradisional, di sisi anu sanésna, kedah diberesihan sareng dieusian deui sering, sareng rawan kontaminasi.
3. Cangkir Cai Nginum Puting Ayam tiasa dipasang di sisi atanapi handapeun wadah sapertos ember nganggo perangkat pemasangan serbaguna anu kalebet.
4. Pikeun leyuran otomatis "on demand", pertimbangkeun Backyard Flock otomatis Poultry Watering Kit.
5. Sadaya cangkir tiasa ditambihan kana sistem panyiram anu sami atanapi dipisahkeun kana sistem anu béda Sambungkeun langsung ka PVC sareng kurung

Fitur Produk:

1) kurung Pipa opsional ngajantenkeun nambihan sareng ngaleungitkeun cangkir tina pipa gampang.
2) Éta henteu diperyogikeun tapi bakal ngahémat waktos anjeun sareng ngajantenkeun langkung gampang pikeun anjeun. Upami anjeun dipasang langsung ka pipa, anjeun ngarusak sistem anjeun upami anjeun kantos miceun cangkirna. Kurung masihan langkung seueur kalenturan sareng sistem anjeun.
3) Cara anu paling saé pikeun nyiram hayam sawawa anjeun.
Hayam nginum tina cangkir, anu ngamungkinkeun jumlah cai anu pas kana cangkir.

Gambar Produk:

Automatic pigeon nipple drinker cup1524 Automatic pigeon nipple drinker cup1525

Automatic pigeon nipple drinker cup1527 Automatic pigeon nipple drinker cup1528

Automatic pigeon nipple drinker cup1519 Automatic pigeon nipple drinker cup1522

Rincian Produk:

Automatic pigeon nipple drinker cup1548Automatic pigeon nipple drinker cup1555

Automatic pigeon nipple drinker cup1550Automatic pigeon nipple drinker cup1553

Automatic pigeon nipple drinker cup1557 Automatic pigeon nipple drinker cup1559

Aplikasi Produk:

Automatic pigeon nipple drinker cup1582 Automatic pigeon nipple drinker cup1584

Paket Produk:

Automatic pigeon nipple drinker cup1605 Automatic pigeon nipple drinker cup1603


  • Saméméhna:
  • Teras: