Otomatis Kelenci Inuman Mangkuk

Panjelasan Produk:

1. mangkok cai sapi seueur dianggo dina peternakan sato, éta tiasa nyayogikeun cai beresih sareng kabersihan pikeun ingon-ingon, sapi, kuda jsb ingon-ingon.
2. Mangkok cai nginum sapi ku bola ngambang tiasa ngajaga tingkat cai anu tangtu, sahingga cai minum ternak langkung seueur, langkung raoseun
3. mangkok cai nginum sapi mangrupikeun bahan stainless steel, awét, gampang dianggo.
4. Efisiensi tinggi, ngahémat cai sareng tanaga - hemat.
5. Bahan stainless steel, awét, gampang dianggo.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Mangkok inuman kelinci stainless otomatis

Inpormasi Produk:

kaayaan 100% Anyar
Jenis barang Nginum Mangkuk
Bahan Utama Beusi sténless
Cocog Pikeun Kalinci
Ukuranna 65 * 75 * 35mm60 * 66 * 30mm

Warna Produk:

pérak

Tipe Produk:

Mangkok nginum kelenci

Kauntungan produk:

1. 304 rod klep stainless steel kalayan cincin panyegelan silikon, kokoh sareng awét dianggo.
2. stainless steel elastis tinggi diwangun-di cinyusu, screw adjustable di tungtungna, gampang dianggo.
3. Ngalereskeun clamping nyaéta merenah pikeun dipasang sareng praktis dianggo. Teu aya karat sareng anti ngegel pikeun umur panjang.
4. Cocog pikeun dahar kelenci, sensitipitas tinggi sareng otomatis, rambut kelenci henteu gampang dibaseuhan.
5. Struktur anu wajar nyaéta merenah pikeun kelenci nginum cai, aksésori praktis dianggo di tegalan.

Panjelasan Produk:

1. mangkok cai sapi seueur dianggo dina peternakan sato, éta tiasa nyayogikeun cai beresih sareng kabersihan pikeun ingon-ingon, sapi, kuda jsb ingon-ingon.
2. Mangkok cai nginum sapi ku bola ngambang tiasa ngajaga tingkat cai anu tangtu, sahingga cai minum ternak langkung seueur, langkung raoseun
3. mangkok cai nginum sapi mangrupikeun bahan stainless steel, awét, gampang dianggo.
4. Efisiensi tinggi, ngahémat cai sareng tanaga - hemat.
5. Bahan stainless steel, awét, gampang dianggo.

Gambar Produk:

Automatic stainless rabbits drinker bowl1294
Automatic stainless rabbits drinker bowl1296 Automatic stainless rabbits drinker bowl1297

Rincian Produk:

Automatic stainless rabbits drinker bowl1325 Automatic stainless rabbits drinker bowl1324
Automatic stainless rabbits drinker bowl1326 Automatic stainless rabbits drinker bowl1327

Aplikasi Produk:

Automatic stainless rabbits drinker bowl1350 Automatic stainless rabbits drinker bowl1353


  • Saméméhna:
  • Teras: