Ceuli Tag Ceuli Pikeun Sapi Domba Babi

Fitur Produk:

1. Tang ceuli mangrupikeun alat pikeun ngalelepkeun tanda ceuli kana sato, sapertos domba, babi, sapi jsb
2. Bahan alloy aluminium kualitas, bahan lukisan kelas tinggi cangkang pernah keyeng, awét.
3. Rancang saluyu sareng awak manusa dina dampal, gagang anu henteu dieunakeun, mulus pikeun dicirian!
4. Kalayan rengkuh alit, gampang ngagentos pin tag ceuli.
5. konci otomatis, gampang dioperasikeun, ngahémat waktos sareng tanaga gawé.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Tang tag ceuli pikeun sapi domba babi

Fitur Produk:

1. Tang ceuli mangrupikeun alat pikeun ngalelepkeun tanda ceuli kana sato, sapertos domba, babi, sapi jsb
2. Bahan alloy aluminium kualitas, bahan lukisan kelas tinggi cangkang pernah keyeng, awét.
3. Rancang saluyu sareng awak manusa dina dampal, gagang anu henteu dieunakeun, mulus pikeun dicirian!
4. Kalayan rengkuh alit, gampang ngagentos pin tag ceuli.
5. konci otomatis, gampang dioperasikeun, ngahémat waktos sareng tanaga gawé.

Panjelasan Produk:

Lebetkeun tag jalu kana jarum tang, ogé lebetkeun bikangna kana handapeun jepitan, milari tempat anu saé, salajengna pasang ceuli sato antara jalu sareng bikang, diteken ku tang, teras tegét kana ceuli sato babarengan.

Kauntungan produk:

1. aplikator tag ceuli ieu didamel ku alloy séng, permukaan kanggo dicét, éndah warna na.
2. Pikeun dokter hewan dianggo pikeun nyukcruk manajemén sato, sapertos pencegahan wabah sareng idéntifikasi.
3.Mibanda ciri pangaluyuan anu merenah, kuat sareng awét.
4. Aplikasi kalebet kuda anjing anjing sareng sapi sareng domba, kelenci sareng sato sanésna.

Perkenalan Produk:

Dipaké pikeun ngagantelkeun tanda ceuli kana sato. Cocog sareng sadaya jinis tag kami. Beurat 300 gr. Awak panerapan didamel tina palastik keras, jarum - stainless steel.
1 aplikator disayogikeun ka 1 bungkus tag ceuli lengkep.

Inpormasi Produk:

Bahan Paduan aluminium sareng plastik rékayasa
Panjangna 25cm, 23cm
Beurat bersih 317kgs
Aplikasi Applicator tag ceuli sato

Gambar Produk:

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1447 Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1448

Rincian Produk:

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1467Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1469

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1471 Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1473

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1448 Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1477

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1479 Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1480

Aplikasi Produk:

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1512 Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1514

Paket Produk:

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1534


  • Saméméhna:
  • Teras: