Farrowing Crate Dipasang Inkubator

Fitur Produk:

Panutup pelestarian panas fiberglass mangrupikeun bagian anu penting pikeun nyayogikeun ternak lingkungan hirup anu langkung saé kalayan suhu anu pas. Ayeuna, beuki seueur jalma mimiti milih FRP pikeun nyetél kebon ageung pikeun babi atanapi hayam.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Peti Farrowing dipasang incubator

Fitur Produk:

Panutup pelestarian panas fiberglass mangrupikeun bagian anu penting pikeun nyayogikeun ternak lingkungan hirup anu langkung saé kalayan suhu anu pas. Ayeuna, beuki seueur jalma mimiti milih FRP pikeun nyetél kebon ageung pikeun babi atanapi hayam.

Kauntungan produk:

Beurat enteng: beuratna ngan ukur 1/4 tina waja sareng 2/3 tina aluminium
Kakuatan luhur: hampangna nyaéta sapuluh kalieun tina polivinil klorida kaku, sareng kakuatan mutlak na pisan ngaleuwihan kakuatan tina aluminium, ngahontal 1,7 kalieun tina baja biasa.
Ciri-ciri: Résistansi korosi (résistansi kana seueur gas sareng média cair), henteu aya karat, teu aya rot, teu aya cet, teu aya cet, teu aya insulasi
Sipat mékanis anu saé, kakuatan tarik anu luhur, kateguhan anu saé, tahan résistansi, tahan UV sareng tahan sepuh

Inpormasi Produk:

Ngaran Barang Peti Farrowing kalayan inkubator
Diménsi: Diménsi khusus & warna duanana sayogi.
Bahan atah: l  Bahan tulangan: Fiberglass, kaca mat, strand mat mat, surfacing mat, needled mat.l  Bahan dasarna: résin poliéster henteu jenuh, résin epoxy, résin vinilester
Warna: Konéng, Héjo, Biru, Beureum, kelir khusus anu sanés
Kapadetan: 1,5-2,0 g / cm3
Palabuhan:  Tianjin  Qingdao
Bungkusan: dibungkus dina kertas; Nganyam kantong anyaman atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun
Waktos pangiriman: Sakitar 5-10 dinten saatos deposit nampi
Syarat pamayaran: TT, L / C, Western Union, Money Gram
Kamampuhan Suplai: 5000 lembar / minggu

Spesifikasi Produk:

Ngaran Produk

Panjang (mm)

Lebar (mm)

Jangkungna (mm)

Peti Farrowing kalayan inkubator

1200

600

60

1280

420

110

1220

430

(100/120/250)

1060

500

500

Gambar Produk:

Farrowing crate installed incubator (1)1650 Farrowing crate installed incubator (1)1648Farrowing crate installed incubator (1)1652 Farrowing crate installed incubator (1)1654 Farrowing crate installed incubator (1)1656 Farrowing crate installed incubator (1)1658

Rincian Produk:

Farrowing crate installed incubator (1)1678 Farrowing crate installed incubator (1)1679 Farrowing crate installed incubator (1)1680 Farrowing crate installed incubator (1)1682 Farrowing crate installed incubator (1)1691 Farrowing crate installed incubator (1)1690 Farrowing crate installed incubator (1)1713 Farrowing crate installed incubator (1)1711 Farrowing crate installed incubator (1)1730 Farrowing crate installed incubator (1)1732 Farrowing crate installed incubator (1)1733Farrowing crate installed incubator (1)1735

Aplikasi Produk:

Farrowing crate installed incubator (1)1783 Farrowing crate installed incubator (1)1784 Farrowing crate installed incubator (1)1768 Farrowing crate installed incubator (1)1769 Farrowing crate installed incubator (1)1772 Farrowing crate installed incubator (1)1773

Paket Produk:

Farrowing crate installed incubator (1)1808 Farrowing crate installed incubator (1)1810Farrowing crate installed incubator (1)1814Farrowing crate installed incubator (1)1812

Farrowing crate installed incubator (1)1813


  • Saméméhna:
  • Teras: