Hot Sale Horizontal Sisi Gunung Otomatis Unggas Cai Nipple Drinker Pikeun Hayam Puyuh Burung Cai Nginum

Fitur:

1.Diwangun ku palastik jeung stainless steel.
2.Color: konéng beureum héjo atawa nurutkeun pamundut customer urang
3.Otomatis: bal klep 360 gelar nipple drinker
4.Good sealing: Cai Fulx: 30-50ml / mnt pikeun lapisan, 80-120ml / mnt pikeun broiler
5.Simpen cai, merenah pikeun hayam inuman sarta tetep cleanness cai.
6.Easy masang sarta disassembly nurutkeun sarat béda.


Rincian produk

Tag produk

Horizontal Sisi Gunung Nipples HayamTukang nginum

1.Diwangun ku palastik jeung stainless steel.
2.Color: konéng beureum héjo atawa nurutkeun pamundut customer urang
3.Otomatis: bal klep 360 gelar nipple drinker
4.Good sealing: Cai Fulx: 30-50ml / mnt pikeun lapisan, 80-120ml / mnt pikeun broiler
5.Simpen cai, merenah pikeun hayam inuman sarta tetep cleanness cai.
6.Easy masang sarta disassembly nurutkeun sarat béda.
Warna
Konéng, Beureum, Bodas
Ukuran
3.2cmx3.2cm tipe pasagi
Bahan
ABS+SS304
Beurat
10 g/pc
Tekanan cai
5,5psi atanapi kirang
Kauntungannana
Dispenser cai nginum 360 °
Aplikasi
Hayam, bebek, unggas
Pamasangan
11/32" bor bit
Aliran cai
80-120ml / mnt
Bungkusan / Q'ty
100 PCS / kantong

  • saméméhna:
  • Teras: