Babi Sow Tpu Ceuli Panyiri

Fitur Produk:

1, bahan TPU BASF kalayan teu karasa sareng élastisitas tinggi, henteu ngarugikeun sato
2, Kinerja abrasi hébat, résistansi suhu luhur sareng handap, umur jasa langkung lami
3, Kinerja sumur dina résistansi minyak, asam - sipat basa, résistansi baktéri
4, ujung jarum seukeut sareng sambungan anu teguh, gancang & gampang sareng tanpa murag nalika ngadamel tag ceuli.
5, Desain khusus, anu bénten sareng tradisional, ujung jarum dibarengan ku tag awéwé, naékkeun area tampilan tag ceuli sareng gampang diperhatoskeun.
6, Laju muragkeun Ceuli Tag sahandapeun 3 ‰, anu sapinuhna nyumponan pamundut ngagedéan tegalan.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Babi / tandur tandana tag ceuli TPU

Fitur Produk:

1, bahan TPU BASF kalayan teu karasa sareng élastisitas tinggi, henteu ngarugikeun sato
2, Kinerja abrasi hébat, résistansi suhu luhur sareng handap, umur jasa langkung lami
3, Kinerja sumur dina résistansi minyak, asam - sipat basa, résistansi baktéri
4, ujung jarum seukeut sareng sambungan anu teguh, gancang & gampang sareng tanpa murag nalika ngadamel tag ceuli.
5, Desain khusus, anu bénten sareng tradisional, ujung jarum dibarengan ku tag awéwé, naékkeun area tampilan tag ceuli sareng gampang diperhatoskeun.
6, Laju muragkeun Ceuli Tag sahandapeun 3 ‰, anu sapinuhna nyumponan pamundut ngagedéan tegalan.

Kauntungan produk:

1. Laser percetakan tag ceuli pikeun babi dilarapkeun diantara populasi beternak, pencegahan sareng pangendalian wabah, karantina daging, Sagala bidang manajemén inpormasi pikeun sato sareng saham langsung.
2. Tag ceuli laser palastik percetakan pikeun babi ditandaan ku ukiran laser, henteu pernah pangaruh dekolonisasi.
3. bahan impor tiasa panas anti héjo. (Bahan TPU sareng tambaga), piring ceuli sareng kuping tandan clamp dianggo sasarengan.
4. Ceuli stud stud tambaga, henteu gampang leupas, teu aya korosi, henteu pernah keyeng
5. font kandel, langkung tarik pisan gampang dibédakeun
6. Tag Ceuli laser percetakan nyaéta 100 sét / kantong, nomer standar 001-100 nomer, dibagi kana jeruk, biru, konéng.

Inpormasi Produk:

Warna Bulao / oranyeu / konéng / bodas / beureum
Bahan BASF TPU
Aya Tag awéwé sareng tag lalaki
Beurat bersih 6.4g / pc
Pakét 100 pcs / kantong

Gambar Produk:

Pig sow TPU ear tag marker (1)1501 Pig sow TPU ear tag marker (1)1502
Pig sow TPU ear tag marker (1)1503Pig sow TPU ear tag marker (1)1500
Pig sow TPU ear tag marker (1)1507 Pig sow TPU ear tag marker (1)1506

Rincian Produk:

Pig sow TPU ear tag marker (1)1528 Pig sow TPU ear tag marker (1)1530
Pig sow TPU ear tag marker (1)1531 Pig sow TPU ear tag marker (1)1527

Aplikasi Produk:

Pig sow TPU ear tag marker (1)1557 Pig sow TPU ear tag marker (1)1554

Paket Produk:

Pig sow TPU ear tag marker (1)1580 Pig sow TPU ear tag marker (1)1581
Pig sow TPU ear tag marker (1)1576 Pig sow TPU ear tag marker (1)1578


  • Saméméhna:
  • Teras: