Plastik Piglet Panas Kotak Inkubator

Fitur Produk:

1. piglets Anyar dilahirkeun gaduh adaptasi goréng pikeun suhu. Suhu anu cocog tiasa ngamajukeun tumuhna piglets sareng nyegah panyakit.
2. Pisahkeun piglets tina sows supados teu ditumbuk nepi ka tiwas.
3. Pangaruh insulasi sora kuat sahingga teu nyingsieunan piglets.
4. Éta tiasa dianggo nyalira.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Inkubator kotak panas piglet palastik

Fitur Produk:

1. piglets Anyar dilahirkeun gaduh adaptasi goréng pikeun suhu. Suhu anu cocog tiasa ngamajukeun tumuhna piglets sareng nyegah panyakit.
2. Pisahkeun piglets tina sows supados teu ditumbuk nepi ka tiwas.
3. Pangaruh insulasi sora kuat sahingga teu nyingsieunan piglets.
4. Éta tiasa dianggo nyalira.

Kauntungan produk:

Plastic piglet heat box incubator (1)846
1. Gampang cocog sareng lampu pelestarian panas / papan pemanasan
2. panutup pelestarian panas dipasang ku lampu pelestarian panas, handapeun nganggo pelat pemanasan listrik, disegel sareng tahan lebu, haneut sareng nyaman
(Lampu insulasi sareng pelat pemanasan listrik kedah dipésér nyalira)
3. Aya liang anu ditangtoskeun pikeun kabel listrik pelat pemanasan listrik
Bantalan beban tinggi, kateguhan saé, kuat sareng awét
Tés dunya nyata, pangaruh katingali, jaminan kualitas

Inpormasi produk:

Kotak insulasi palastik variabel (ageung)
Bahan: bahan baku kualitas luhur
Ukuran: sakitar 105 * 60 * 68cm
Beurat: sakitar 5kg
Fitur: bahan baku bermutu tinggi, ngecor terintegrasi, kalayan bar dukungan sakitar, kuat sareng awét, kateguhan anu saé, tekanan sareng tahan serelek, biaya tinggi

Isolasi palastik hideung kotak-ageung.
Bahan baku bermutu tinggi, ngecor terintegrasi, diperkuat sakitar, kalenturan anu saé
Bahan baku, kateguhan anu saé, tahan ngalawan naksir sareng stamping, kalayan bar dukungan di sakitar, kuat sareng awét.
Plastic piglet heat box incubator (1)1393 Plastic piglet heat box incubator (1)1394
Plastic piglet heat box incubator (1)1404 Plastic piglet heat box incubator (1)1405

Kotak insulasi palastik variabel (leutik)
Bahan: palastik biasa
Ukuran: sakitar 95 * 53 * 60cm
Beurat: sakitar 4kg
Fitur: Plastik biasa, cetakan hiji-sapotong, kalayan batang-kotak pangrojong di sakurilingna, awét sareng ékonomis

Insulasi palastik beureum kotak-tarompét.
Plastik biasa, sapotong, dikuatkeun sakitar, hemat.
Plastik biasa, diintegrasikeun, dikuatkeun sareng batang bantosan di sakitar.
Plastic piglet heat box incubator (1)1797 Plastic piglet heat box incubator (1)1798
Plastic piglet heat box incubator (1)1783 Plastic piglet heat box incubator (1)1784

Rincian Produk:

Plastic piglet heat box incubator (1)1823 Plastic piglet heat box incubator (1)1824
Plastic piglet heat box incubator (1)1830Plastic piglet heat box incubator (1)1828
Plastic piglet heat box incubator (1)1829 Plastic piglet heat box incubator (1)1827

Aplikasi Produk:

Plastic piglet heat box incubator (1)1857Plastic piglet heat box incubator (1)1859
Plastic piglet heat box incubator (1)1861

Paket Produk:

Plastic piglet heat box incubator (1)1881

Plastic piglet heat box incubator (1)1882


  • Saméméhna:
  • Teras: