Kelinci tuang tuang palung

Fitur Produk:
1. Ngahémat feeder sareng ngirangan biaya tani
2. beberesih gampang, hiji waktos tuang tiasa dianggo sababaraha kali, ngahémat waktos sareng tanaga gawé.
3. Otomatis, desain Corong, tuangeun anu merenah.
4. aksésoris lengkep.
5. Kami ngagaduhan pabrik sorangan, janten nawiskeun anjeun harga anu kompetitif sareng mastikeun kualitas.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Feeder kelenci katutupan logam

Fitur Produk:

1. Ngahémat feeder sareng ngirangan biaya tani
2. beberesih gampang, hiji waktos tuang tiasa dianggo sababaraha kali, ngahémat waktos sareng tanaga gawé.
3. Otomatis, desain Corong, tuangeun anu merenah.
4. aksésoris lengkep.
5. Kami ngagaduhan pabrik sorangan, janten nawiskeun anjeun harga anu kompetitif sareng mastikeun kualitas.

Inpormasi Produk:

Ngaran Produk 25cm galvanis piaraan kelenci perawatan kelenci feeder palung
Ukuranna 13.5 * 16 * 15cm, 15 * 16.5 * 15cm, 13.5 * 16.5 * 15cm, 11 * 16.5 * 15cm, 10 * 24 * 12.5cm, 10 * 10 * 9.5cm, 9 * 22.5 * 14.6cm, 10 * 21 * 12.5 cm, 13.5 * 9 * 14cm, 12 * 9 * 12cm, 15 * 9 * 12cm
Aplikasi kalinci
Bahan galvanis
Fitur Digabungkeun
MOQ 100 pcs

Kauntungan produk:

1. tekanan salju grinding tekanan tinggi, jasa panjang, henteu karat.
2. Épéktip nyegah sato leutik kana bahan, sahingga ngahémat pakan.
3. tuang anu merenah sareng éfisién, ngahémat waktos sareng pangaruh, kaséhatan anu bersih.
4. Aya liang dina dua sisi, anu tiasa dilereskeun pikeun nyegah rollover.
5. kualitas saé, awét, budidaya beternak, hamper diperyogikeun.

Kualitas Produk:

1 Tekanan grinding dewan salju kualitas luhur, palayanan panjang, henteu aya karat.
2 Épéktip nyegah sato leutik kana bahanna, sahingga ngahémat pakan
3 Tuangkeun anu merenah sareng éfisién, ngahémat waktos sareng pangaruh, kaséhatan anu bersih
4 Aya liang dina dua sisi, anu tiasa dilereskeun pikeun nyegah rollover
5 Kualitas saé, awét, budidaya beternak, hamper diperyogikeun

Gambar Produk:

Rabbit food feeder trough (1)1425 Rabbit food feeder trough (1)1426
Rabbit food feeder trough (1)1427 Rabbit food feeder trough (1)1428
Rabbit food feeder trough (1)1430 Rabbit food feeder trough (1)1435
Rabbit food feeder trough (1)1437 Rabbit food feeder trough (1)1438
Rabbit food feeder trough (1)1415 Rabbit food feeder trough (1)1416
Rabbit food feeder trough (1)1417 Rabbit food feeder trough (1)1418
Rabbit food feeder trough (1)1419 Rabbit food feeder trough (1)1420
Rabbit food feeder trough (1)1421 Rabbit food feeder trough (1)1422
Rabbit food feeder trough (1)1423 Rabbit food feeder trough (1)1424

Rincian Produk:

Rabbit food feeder trough (1)1460Rabbit food feeder trough (1)1461
Rabbit food feeder trough (1)1467 Rabbit food feeder trough (1)1462
Rabbit food feeder trough (1)1469Rabbit food feeder trough (1)1474

Aplikasi Produk:

Rabbit food feeder trough (1)1501 Rabbit food feeder trough (1)1502
Rabbit food feeder trough (1)1499

Paket Produk:

Rabbit food feeder trough (1)1504 Rabbit food feeder trough (1)1505


  • Saméméhna:
  • Teras: