Parabot Nginum Puting Kelinci

Fitur Produk:

1. Bahan: logam palapis seng
2.360 derajat sensitipitas pikeun nyumponan sadaya kabutuhan nginum hayam
3. Entong meunang keyeng. Pernah Bocor, Ngahémat cai
4. Cai ragrag lancar
5. Puting moal diblokir
6. Gampang dipasang sareng dibongkar


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Parabot nginum puting logam kelenci

Warna Produk:

Biru sareng beureum

Inpormasi Produk:

Nami Parabot nginum puting logam kelenci
Bahan séng palapis logam kelinci pentil inuman
Aplikasi kelenci
Tempat asalna Hebei, Cina
Pakét 100 pcs / kantong
Ukuran Nozzle Cai 3.7cm * 2.9cm (L) 3.5cm * 4.5cm (L)
T-Cock Ukuran 4cm * 2.6cm
Gaya nginum otomatis

Fitur Produk:

1. Bahan: logam palapis seng
2.360 derajat sensitipitas pikeun nyumponan sadaya kabutuhan nginum hayam
3. Entong meunang keyeng. Pernah Bocor, Ngahémat cai
4. Cai ragrag lancar
5. Puting moal diblokir
6. Gampang dipasang sareng dibongkar

Kauntungan produk:

1. Anu nginum pentil pikeun kelenci mangrupikeun desain pikeun kelenci kanggo inuman anu beresih sareng konservasi cai.
2. Anu nginum pentil pikeun kelenci ngagaduhan awak logam palapis seng. Éta tiasa dianggo langkung ti 10 taun
3. Éfisién tinggi, tuang otomatis, ngahémat waktos sareng cai.

Gambar Produk:

Rabbit metal nipple drinking tools  (1)908 Rabbit metal nipple drinking tools  (1)907
Rabbit metal nipple drinking tools  (1)910 Rabbit metal nipple drinking tools  (1)911

Rincian Produk:

Rabbit metal nipple drinking tools  (1)937 Rabbit metal nipple drinking tools  (1)938
Rabbit metal nipple drinking tools  (1)940 Rabbit metal nipple drinking tools  (1)941
Rabbit metal nipple drinking tools  (1)944 Rabbit metal nipple drinking tools  (1)945

Aplikasi Produk:

Rabbit metal nipple drinking tools  (1)970 Rabbit metal nipple drinking tools  (1)969

Rabbit metal nipple drinking tools  (1)972

Paket Produk:

bisi karton atanapi bungkusan sakumaha ngawartoskeun konsumén.

Rabbit metal nipple drinking tools  (1)1035


  • Saméméhna:
  • Teras: