Kelenci Nginum System Otomatis Pasokan Cai Kelenci Bibit Nipples Drinkers

Fitur

1.Material: séng palapis logam
sensitipitas 2.360 derajat pikeun minuhan sagala kaperluan nginum hayam
3. Teu kungsi karat.Pernah Bocor, Hemat cai
4. Cai ragrag lancar
5.Nipple moal diblokir up
6.Easy pikeun masang sareng ngabongkar


Rincian produk

Tag produk

Kelenci nipple Drinker JeungPanyambung palastik

1. Bahan: séng palapis logam jeung PP
2. sensitipitas 360 gelar pikeun minuhan sagala kaperluan nginum kelenci
3. Teu kungsi karat.Pernah Bocor, Hemat cai
4. Cai ragrag smoothly.Nipple moal diblokir up5.Easy pikeun masang jeung ngabongkar
Warna
Bulao, Beureum
Ukuran
46 x 35 mm
Bahan
Séng palapis logam
Beurat
13 g/pc
Tekanan cai
5,5psi atanapi kirang
Kauntungannana
360 ° nginum
Aplikasi
Kelenci, Pet
Pamasangan
Spring, T-cock
Aliran cai
80-100ml / mnt
Bungkusan / Q'ty
100 PCS / kantong

  • saméméhna:
  • Teras: