Domba domba plastik ceuli tag domba

Fitur Produk:

1. Bagian kuku tag ceuli urang didamel ku palastik, anu karasa pisan luhur sareng katahananana. Ieu mastikeun perbaikan trans gancang liwat ceuli sato.
2. Ogé, bagian kuku tina tag ceuli urang ngagaduhan palapis anti mikroba, anu moal ngabalukarkeun inféksi.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Domba / domba tag ceuli palastik domba

Fitur Produk:

1. Bagian kuku tag ceuli urang didamel ku palastik, anu karasa pisan luhur sareng katahananana. Ieu mastikeun perbaikan trans gancang liwat ceuli sato.
2. Ogé, bagian kuku tina tag ceuli urang ngagaduhan palapis anti mikroba, anu moal ngabalukarkeun inféksi.

Inpormasi Produk:

Kodeu Produk 13 # + 14 #
Bahan atah TPU
Diménsi 13 #: 56 * 16mm; 14 #: 60 * 17mm
Rentang Warna Konéng, Oranyeu, Héjo Cahaya
Beurat Satuan 4,7 gram / sapasang
Rincian Packing 13 #: 100 pcs / 2 baki plastik / kantong
14 #: 100 pcs / 2 baki plastik / kantong
1000 pasang / karton
Ukuran karton: 53 × 31 × 30cm
Fungsi sareng Pamakéan Nyukcruk Ternak & Identipikasi
Ngepaskeun Laser Nyetak Logo Perusahaan, Nami Peternakan, Nomer Digital, QR Code / Bar Code
Item Harga FOB
Jangka waktu hirup 3 ~ 6 Taun atanapi Langkung hemat biaya
Anjog Waktos 3 ~ 7 Ari Gawe
MOQ 100 PCS

Kauntungan produk:

Tag ceuli anu saé pikeun manajemén peternakan sareng ngajantenkeun langkung gampang pikeun ngaidentipikasi ternak. Sirah kuku na seukeut, tautan na tegep sareng henteu gampang murag. Tag ceuli utamina pikeun peternakan sato, ngangkut, ngawas lagu meuncit.

Gambar Produk:

Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1149 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1150 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1152 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1153 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1147 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1148

Rincian Produk:

Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1177 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1178 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1175 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1176

Aplikasi Produk:

Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1201 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1202

Paket Produk:

Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1224 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1228 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1222 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1223

  • Saméméhna:
  • Teras: