Ss304 Bite Ball Valve Nipple Drinker

Fitur Produk:

Nalika babi hoyong nginum, éta ngadorong mandrill sareng cai ngaliwat celah cangkang, mandrill sareng bal waja. Nalika babi lirén ngadorong, tekanan cai sareng beurat bola waja sareng mandrill bakal ngajantenkeun kopling ketat, janten cai bakal eureun ngalir langsung.
Jenis anu nginum babi ieu ngagaduhan kapasitas filtrasi anu kuat pikeun keusik atanapi pangotor anu sanés. Inuman pentil kedah ngirangan tekanan nalika dianggo, supados ulah aliran cai gancang teuing kanggo babi kanggo diinum.
Nalika babi hoyong nginum, aranjeunna nahan anu nginum dina sungutna sareng ngegel batang klep supados caina ngaliwat celah colokan klep sareng cingcin panyegelan. Nalika babi eureun ngegel, cinyusu anu balik bakal ngangkut deui batang klep, sareng celahna disegel deui pikeun ngeureunkeun cai anu ngalir. Jenis inuman ieu ngagaduhan performa anu disegel anu saé sareng cai laun ngalir, merenah pikeun nginum babi.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Panginum cai bebek anu ditagih ku bebek

Fitur Produk:

Nalika babi hoyong nginum, éta ngadorong mandrill sareng cai ngaliwat celah cangkang, mandrill sareng bal waja. Nalika babi lirén ngadorong, tekanan cai sareng beurat bola waja sareng mandrill bakal ngajantenkeun kopling ketat, janten cai bakal eureun ngalir langsung.
Jenis anu nginum babi ieu ngagaduhan kapasitas filtrasi anu kuat pikeun keusik atanapi pangotor anu sanés. Inuman pentil kedah ngirangan tekanan nalika dianggo, supados ulah aliran cai gancang teuing kanggo babi kanggo diinum.
Nalika babi hoyong nginum, aranjeunna nahan anu nginum dina sungutna sareng ngegel batang klep supados caina ngaliwat celah colokan klep sareng cingcin panyegelan. Nalika babi eureun ngegel, cinyusu anu balik bakal ngangkut deui batang klep, sareng celahna disegel deui pikeun ngeureunkeun cai anu ngalir. Jenis inuman ieu ngagaduhan performa anu disegel anu saé sareng cai laun ngalir, merenah pikeun nginum babi.

Kauntungan produk:

1. Fitur anu paling hébat tina inuman pentil babi nyaéta struktur saderhana. Éta diwangun ku cangkang, mandrill sareng bal waja.
2. Sudut pamasangan nyaéta 45º-75º, sareng jalan kaluar bumi pikeun piglets nyaéta 25-30cm, pikeun babi naék (umur 3-6 bulan) 50-60cm, sareng pikeun babi dewasa nyaéta 75-85cm.

Spesifikasi Produk:

Modél

Jenis

Thread dia.

Bahan

Beurat bersih

Panjangna

Fluks

ND-602

Bebek-ditagih

G1 / 2 ″

Kuningan

65g

61mm

3000ml / mnt

ND-702

Bebek-ditagih

G1 / 2 ″

Plating tambaga

84g

70mm

3000ml / mnt

ND-802

Bebek-ditagih

G1 / 2 ″

Beusi sténless

86g

70mm

3000ml / mnt

ND-805

Bebek-ditagih

G1 / 2 ″

Beusi sténless

55g

61mm

2000ml / mnt

ND-808

Jenis puting

G1 / 2 ″

Beusi sténless

83g

64mm

3000ml / mnt

ND-828

Bebek-ditagih

G1 / 2 ″

Beusi sténless

124g

71mm

3000ml / mnt

Panjelasan Produk:

1.Babi nginum cai inuman pentil diwangun ku awak stainless steel, batang klep, saringan.
2.Pinum cai minum inuman pentil tiasa nyayogikeun cai beresih sareng higienis kanggo babi.
3. Éfisién tinggi, ngahémat waktos sareng ngahémat cai.
4. Kualitas luhur, waktos damel anu lami, gampang dipasang sareng dianggo.
5.Babi nginum cai pentil anu tiasa nyaring palapis saringan palastik nyegah pangotor tina cai sareng gampang ngarobih cai tekanan tinggi sareng sistem tekanan rendah.

Gambar Produk:

SS304 bite ball valve nipple drinker2173 SS304 bite ball valve nipple drinker2171
SS304 bite ball valve nipple drinker2175 SS304 bite ball valve nipple drinker2177

Rincian Produk:

SS304 bite ball valve nipple drinker2197
SS304 bite ball valve nipple drinker2196
SS304 bite ball valve nipple drinker2199 SS304 bite ball valve nipple drinker2200

Aplikasi Produk:

SS304 bite ball valve nipple drinker2225 SS304 bite ball valve nipple drinker2223

Paket Produk:

SS304 bite ball valve nipple drinker2246 SS304 bite ball valve nipple drinker2248


  • Saméméhna:
  • Teras: