farrowing crate gestation kalam make sow feeders sorangan babi palastik beurat feeder palung pikeun pertanian hog

Fitur:

1, produk ieu ngagunakeun PP jeung bahan stainless steel, éta pisan sturdy jeung awét.

2, Desain Friendly, stainless steel-sabudeureun, ngajaga farrowing Sow ujung stainless steel bisa éféktif nyegah trough sows ngegel.

3, Beungeutna datar sareng tingkat moal ngeruk snout babi.

4, Jangkungna desain humanized, nyegah runtah feed.

5. Feed teu ngawangun up dina feeder Sow sabab euweuh teuas pikeun ngahontal juru jero.


  • Ukuran::Panjang 45cm * Lebar 37cm * Jerona 22cm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Farrowing crate gestation kalam make sow feeders diri
    1. Eta dijieunna tina bahan PP nu tahan korosi, gampang pikeun ngabersihan, umur panjang.
    2. The anti kacamatan 304 stainless steel melu edging nyaeta pamakéan hirup panjang pikeun sows.
    3. The asesoris lokasi liang baku sarta lokasi liang ogé bisa ngaropéa
    pikeun minuhan sarat instalasi béda.
    4. The ningkatna bracket ieu ngadalikeun feeder luhur jeung ka handap nu gampang pikeun ngabersihan dahareun.
    5. hirup layanan Long, gampang pikeun ngabersihan, Saniter tur merenah.
    Warna
    Oranyeu, Hideung
    Ukuran
    38*37*22 cm
    Bahan
    Palastik PP
    Beurat
    3,2 kg
    Ujung
    304 tilepan stainless steel
    Kauntungannana
    teguh jeung awét
    Aplikasi
    Babi, Sow, Babi
    Pamasangan
    Pasang lokasi liang dirancang
    Controller
    ningkatna bracket
    Bungkusan / Q'ty
    1 PC / kantong
    Q1: Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel?
    A: Sumuhun, urutan sampel geus sadia pikeun dipariksa kualitas sarta uji pasar.
    Tapi anjeun kudu mayar biaya sampel sarta ongkos express.
    Q2: Dupi anjeun nampi urutan ngaropéa?
    A: Leres, ODM & OEM disambut.
    Q3: Naon waktos kalungguhan?
    A: Numutkeun kuantitas urutan, urutan leutik biasana kudu 7-15 poé,
    urutan badag perlu rundingan.
    Q4: Naon istilah jaminan anjeun?
    A: Urang nyadiakeun 12 bulan waktu jaminan.
    Q5: Naon istilah pamayaran anjeun?
    A: Kami nampi Escrow, T / T, West Union, Cash sareng sajabana.

  • saméméhna:
  • Teras: