Pabrik kami

cf6e39a3

cf6e39a3

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

cf6e39a3

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

Wilujeng gabung sareng kami, sabab kami stabil, jangka panjang, babarengan babarengan mitra. Kami tiasa masihan anjeun nilai sareng nilai tambah jasa, hayu urang berkembang sareng ngembangkeun sasarengan!

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

Produk Kami

Produk utama kami kalebet tilu siri: sistem perumahan hayam, sistem perumahan babi sareng sistem perumahan domba. Produk Utama kami kalebet umpan umpan hayam, lanté slat unggas, balok dukungan FRP, silo FRP, FRP panutup termal, peti pepelakan siki babi, peti pabinihan piglet, pelat kebocoran BMC, kipas hawa knalpot, mangkok inuman sapi, héd gubuk sapi, domba pakakas tani, lantai slat domba sareng sajabina. Kami parantos nyayogikeun jasa OEM pikeun seueur kelompok alat tatanén china. Desain produk urang sareng kualitas parantos dikenal ku palanggan di panjuru dunya.

Aplikasi Produk

Lantai ternak peternakan kami sareng unit sinar dukungan seueur dianggo di kebon produksi babi ageung sareng tegalan produksi diary.

Pasar Produksi

Kusabab desain produk anu luhung kami, harga anu wajar, kualitas anu saé, kami parantos ngagaduhan jaringan penjualan global dugi ka Amérika Serikat, Méksiko, Éropa, Australia, Jepang, Korea, Filipina sareng nagara-nagara sanés.

5b8e5517d4db3

HTB1AlGRjmtYBeNjSspaq6yOOFXa7