HEBEI MARSHINE MACHINERY MANUFACTURE CO., LTD

Perusahaan HEBEI MARSHINE (MAPLEFRP®) didirikeun taun 2008.

Produk utama MAPLEFRP® kalebet sinar dukungan FRP, silo FRP, panutup termal FRP, baki pakan cair FRP, bantalan pemanasan FRP, pelat pit BMC, panutup hawa anu diideuan FRP, kipas hawa haseup, inkubator komposit, kerangka tani komposit, tangki lauk fiberglass , sareng produk sanésna, anu ngagaduhan patén-patén nasional sareng dianggo khusus pikeun ngawangun peternakan ternak modéren.

Pabrik kadua urang énggal disiapkeun dina taun 2019, anjeunna utamina ngahasilkeun peti kehamilan, BMC atanapi lantai plastik, tuang asesoris, dispenser, feeder, inuman, mangkuk cai, peralatan tegalan unggas, peminum pentil otomatis, pakan broiler sareng peralatan ternak sanésna .

Produk kami nawiskeun korosi-résistansi anu saé, sipat anti sepuh, tahan asam sareng alkali, henteu warna luntur, permukaan anu lemes sareng rapih sareng sentuhan anu raoseun.
Téknologi produksi urang kalebet Pultrusion, SMC / BMC, suntikan Plastik, RTM / VIP, casting, las, punch, palapis sareng sajabina.

Kami parantos masang alat parangkat produksi maju pikeun ngahasilkeun produk anu kualitas. Kami gaduh tim desain produksi propésional, dasar produksi bahan baku kualitas luhur, alat-alat manufaktur canggih sareng sistem jasa anu taliti, pikeun nyayogikeun anjeun kalayan kualitas luhur, beragam, sistematis sareng jasa khusus.

Produk kami salawasna rengking kahiji di pasar domestik. Samentawis éta, produk kami ngahontal standar internasional. Ayeuna urang damel kerjasama sareng seueur perusahaan pamasaran di Cina. Salaku tambahan, produk kami parantos dijual ka Amérika, Kanada, Perancis, Australia, Belanda, Jérman, Dénmark, Brasil, Kolombia, Jepang, Thailand, Koréa Kidul sareng sajabina.

Sambutan wilujeng sumping pikeun ngirim pertanyaan ka kami. OEM ogé ditarima.
Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyumponan paménta anjeun kalayan layanan toko hiji-atasan pamungkas.
Kalayan kualitas luhur sareng harga anu wajar, kami yakin janten pasangan anjeun anu paling dipercaya.

ISO9001

ISO14001

5G170623.HMIUN01

business license

0160418 (2)

CN1605187 PCR