Warta

  • Cai tiasa dipasihkeun ka babi ngalangkungan pentil, mangkok atanapi saluran cai.

    SUPLI AIR KA BAYI Kami dina waktos éta taun nalika babi tiasa mangaruhan sacara signifikan kusabab cuaca panas. Pangaruh ieu bakal langkung parah upami cai dibatesan. Tulisan ieu ngagaduhan inpormasi anu manpaat sareng mangrupikeun daptar cek 'must dos' pikeun mastikeun kuantitas sareng kualitas wa ...
    Maca deui
  • Kumaha cara nyiptakeun cai unggas sorangan

    Suplai anu anjeun peryogikeun: 1 - Unggas Nipple Waterer 2 - ¾ Inci Jadwal 40 PVC (Panjang anu bakal ditangtukeun ku jumlah puting) 3 - ch Inci PVC Cap 4 - adaptor PVC (3/4 Inci dialihkeun kana thread Inci pipa benang) 5 - Kuningan Swivel GHT Pas 6 - Pita karét 7 - PVC Semén 8 - 3/8 Inci Bor Bit 9– PV ...
    Maca deui
  • Kumaha cara ngabijilkeun sareng tuangeun daging hayam, hayam atanapi bebek

    Léngkah munggaran nyaéta mastikeun yén unggal hayam bikang ngagaduhan haneut, garing, daérah anu ditangtayungan atanapi kotak sayang dina endogna. Ieu kedah caket atanapi dina taneuh supados budak awéwé asup sareng kaluar sacara aman. Tempatkeun sababaraha jukut dina kotak sayang supados endogna bersih sareng haneut sareng nyegah rengat. Hayam bikang bakal ...
    Maca deui
  • Palung tuang otomatis ningkatkeun kasehatan sow sareng nyapih kinerja babi

    Unggal dinten, anjeun napigasi tantangan peternakan babi - ngalakukeun langkung padamelan kalayan katingalina kirang damel, bari nyobian ningkatkeun kinerja babi. Nguntungkeun ngabutuhkeun anjeun pikeun épisién, sareng éta dimimitian ku ngadalikeun asupan patani sow lactating. Ieu opat alesan pikeun ngatur s ...
    Maca deui