Tentang Kami

Perusahaan HEBEI MARSHINE (MAPLEFRP®) didirikeun taun 2008. Produk utama MAPLEFRP® kalebet sinar dukungan FRP, FRP silo, FRP panutup termal, FRP tank pakan cair, Pad pemanasan FRP, pelat pit BMC, panutup hawa anu diideuan FRP, knalpot kipas udara, inkubator komposit, kerangka tani komposit, tangki lauk fiberglass, sareng produk sanésna, anu parantos kéngingkeun patén-patén nasional sareng dianggo khusus pikeun ngawangun peternakan ternak modéren. Produk kami mimiti réngking di pasar domestik. Samentawis éta, produk kami ngahontal standar internasional. Ayeuna urang damel kerjasama sareng seueur perusahaan pamasaran di Cina. Salaku tambahan, produk kami parantos dijual ka Amérika, Kanada, Perancis, Australia, Walanda, Jérman, Dénmark, Brasil, Kolombia, Jepang, Thailand, Koréa Kidul sareng saterasna. Sambut pisan pikeun ngirim pertanyaan ka kami. OEM ogé tiasa ditampi. Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun minuhan paménta anjeun kalayan layanan toko hiji-stop pamungkas kami. Kalayan kualitas luhur sareng harga anu wajar, kami yakin janten pasangan anu tiasa dipercaya pisan. Urang bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun minuhan paménta anjeun kalayan jasa toko hiji-eureun kami.
Kalayan kualitas luhur sareng harga anu wajar, kami yakin janten pasangan anjeun anu paling dipercaya.

Rakan Koperasi

  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img