Tentang Kami

Perusahaan HEBEI MARSHINE (MAPLEFRP®) diadegkeun dina taun 2008.Produk utama MAPLEFRP® kalebet balok dukungan FRP, silo FRP, panutup termal FRP, tank feed cair FRP, pad pemanasan FRP, piring pit BMC, panutup hawa diideuan FRP, knalpot. kipas hawa, incubator komposit, kerangka pertanian komposit, tank lauk fiberglass, jeung produk lianna, nu geus kaala patén-patén nasional jeung husus dipaké pikeun ngawangun farms.Our ternak modern produk salawasna rengking kahiji di pasar domestik.Samentara éta, produk urang ngahontal standar internasional.Ayeuna urang cooperate kalawan loba usaha pamasaran di Cina.Sajaba ti éta, produk urang geus dijual ka Amérika, Kanada, Perancis, Australia, Walanda, Jérman, Dénmark, Brazil, Kolombia, Jepang, Thailand, Koréa Kidul jeung saterusna.Warmly wilujeng sumping pikeun ngirim inquiries ka kami.OEM oge acceptable.We bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan paménta anjeun kalawan pamungkas hiji-eureun service.With warung kami kualitas luhur jeung harga lumrah, kami yakin janten pasangan Anjeun pisan dipercaya .We bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan paménta anjeun kalawan. jasa toko hiji-eureun pamungkas kami.
Kalayan kualitas luhur sareng harga anu lumrah, kami yakin janten pasangan anu tiasa dipercaya pisan.

Mitra Koperasi

  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img