otomatis babi tegalan cai drinker dispenser hardware suku cadang tina stainless steel babi sungut drinker parabot nginum

Fitur:

1. The Babi nginum cai nipple drinker diwangun ku awak stainless steel, klep bobot, saringan.

2. Babi nginum cai nipple drinker bisa nyadiakeun cai beresih jeung hygienic pikeun babi.

3. High efisien, ngahemat waktos tur nyimpen cai.

4. Kualitas luhur, waktos kerja panjang, gampang dipasang sareng dianggo.

5. Babi nginum cai nipple drinker adjustable filter palastik nyegah pangotor tina caina.


Rincian produk

Tag produk

Stainless Steel Filter Cap Babi Nipple Drinker
Kauntungannana:
1. drinker cai babi otomatis kalawan stainless steel mangrupakeun rarancang pikeun babi nginum bersih.

2. Stainless steel nipple drinker ngabogaan bobot, nu babi ngalir ku biting ngaleupaskeun cai.

3. Stainless steel, anti korosi jeung awét, mulus nyadiakeun cai hygienic.

4. Nalika babi ngaluarkeun sungut na, bobot balik deui ka posisi katutup.
5. High efisien, ngahemat waktos tur nyimpen cai tanpa leakage cai.
6. Filter palastik adjustable gampang pikeun ngarobah sistem cai tekanan tinggi jeung sistem cai tekanan low.
Warna
Sliver Beureum
Ukuran
Luar 20mm * Panjang 69mm Batang rod Dia10mm
Bahan
Beusi sténless
Beurat
90g
Desain
Filter Cap pentil drinker
Kauntungannana
euweuh karat, euweuh korosi
Aplikasi
Babi, Embé, Sapi
Pamasangan
kalawan 4" screw
Aliran cai
3000ml / mnt
Bungkusan / Q'ty
10 pcs/tas; 80 tas/ctn

  • saméméhna:
  • Teras: