Alat-alat Pakan Domba Domba Klep Tambaga Otomatis Mangkok Nginum Cai Domba Plastik Alat Nginum Sato

Fitur:

Bahan produk: bagian awak mangkok plastik, sirah tambaga,

Diaméter luar: 18 cm, beurat: 535 gram, kapasitas: 1 liter

Ukuran karton: 62 * 39.5 * 39.5cm, 24pcs / karton,

Beurat Net: 12.8kg Beurat Kasar: 13.8kg

Beurat net tunggal: 0.533kg


  • ukuran:Panjang 20cm X Lebar 18cm X Jerona 8cm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Domba jeung Embe Palastik Cai Nginum Mangkuk
    1. Domba cai nginum mangkuk bisa nyadiakeun cai hygienic pikeun domba, embe jsb sato.
    2. Embe palastik nginum mangkok adopts plastik rékayasa aslina, awét, euweuh leakage.
    3. Desain unik, cocog pikeun sirah domba tipe touch aliran cai tanpa runtah
    4. kualitas alus teuing jeung harga lumrah, beresih jeung Saniter, nyimpen ongkos.
    5. Desain bentukna Moveable bisa nyambungkeun tube lemes, pipe stainless jsb
    Ngaran
    Ukuran
    22*18*14.5cm
    Bahan
    Palastik + SS304
    Beurat
    450g
    Tekanan cai
    0.3 Pa
    Kauntungannana
    Tambaga klep Tact Pindah
    Aplikasi
    Domba Embe Domba Nginum
    Pamasangan
    1/2" stainless steel
    Cai ngandung
    0,6L
    Bungkusan / Q'ty
    24pcs / karton
     

  • saméméhna:
  • Teras: