Desain anyar hayam imah jangjangan pan feeder baki otomatis broiler dahar pan pikeun hayam jangjangan sistem dahar

Fitur tina feeder hayam ternak plastik:

1.Sistem dahar pan ieu boga 14/16 grids pikeun hayam.

2.Sistem dahar pan ieu ngagampangkeun hayam aksés kana pakan sareng ngirangan runtah pakan.

3.Sistim dahar pan Ieu gampang pikeun masang sarta ngabersihan, bentang hirup panjang.

4.Hang gaya pan, gampang pikeun ngabongkar jeung pikeun ngabersihan.

5.Smoothly tepi bisa invoid hurting hayam.

6.The handap ngurangan barang dahar ditinggalkeun di pan, mantuan pikeun ngajaga barang seger jeung ngurangan wasting.


Rincian produk

Tag produk

Warna
Bodas, Beureum
Ukuran
Diaméter 33.5cm X Jangkungna 32cm
Bahan
Bahan PP anyar
Beurat
550 g/pc
Grills
14 hawu / 16 hawu
Kauntungannana
360 derajat rotasi ayun vertikal
Aplikasi
Hayam, bebek, soang sistem dahar pungkur
Pamasangan
nyambungkeun pipa atanapi Dina taneuh
Kapasitas
40-60 hayam broiler
Kapadetan (broilers / m2)
16~20
Kaunggulan tina Ladang Hayam Otomatis Grill Feeder Pan Pikeun Broilers
1. Grills feeder pan kalawan dirancang husus, kuantitas Sedeng grill pikeun chicks dina umur béda, nu bisa ngahemat feed komo hayam brood.
2. W piring deet, 5,5 jangkungna ujung piring ngajadikeun brood hayam asup jeung kaluar merenah.
3. Henteu kedah muka panci tuang.Perch feed downfall shutter dipaké pikeun brood hayam, feed downfalls ka sisi W piring deet,
pikeun mastikeun yén sanajan hayam nangtung di luar panci, maranéhna ogé bisa dahar eupan merenah.
4. Sigana warni, ambéh hayam bisa gampang ningali pakan eupan jeung dahar eupan.
5. bahan PP, Teguh jeung awét, résistansi korosi, lila ngagunakeun hirup.
6. Handap ngurangan barang dahar ditinggalkeun di pan, mantuan pikeun ngajaga barang seger jeung ngurangan wasting.
Beurat ahir: 1.8kgs / broiler
Beurat ahir: 1,8 ~ 3kgs / broiler
Ayam pedaging / Pan
57 ~ 91
57 ~ 85
Kapadetan (broilers / m2)
16 ~ 20
12 ~ 16
Maksimum asupan feed sapopoé
170g
175 ~ 220g

  • saméméhna:
  • Teras: