HEBEI MARSHINE MACHINERY MANUFACTURE CO., LTD

Alamat:C306, Jinshi Industrial Building, No.368 Xinshi North Road, Shijiazhuang City, Hebei, Cina

Surélék:800000@b.qq.com

Telepon:0086 311 85291950
WhatsApp:0086 18903314418

Jam:Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu,Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami