Hot Galvanized Babi Kandang Alat Pertanian Kandang Babi Gestation Jeung Sow Farrowing Crate Wates Positioning Bar

Fitur:

1. Ku ngagunakeun crates gestation babi, éta bisa ningkatkeun jumlah babi nyoco dina spasi tetep, pangalusna pikeun budidaya intensif.

2. Merenah pikeun ngabersihan piggery sarta ogé diatur pagawe bébas tina karya tedious beurat.

3. Merenah pikeun ngatur.Status sows jelas dina crates gestation babi, sarta eta bisa ngurangan laju kasalahan éfisién.

4. Hindarkeun tarung antara sows, sarta ngurangan laju aborsi.

5. Sajaba ti éta, peti farrowing nyadiakeun wewengkon cooler pikeun sow jeung warmer wewengkon piglets.Babi crate slatted design flooring bisa ngajaga babi garing sarta panyakit.


Rincian produk

Tag produk

Lima Korsi Hot Galvanized Sow Gestation lapak

1.Hot pipa baja Galvanized, ngadopsi las panyalindungan karbon dioksida, sarta teguh las, lemes, teu Burr menyakiti babi.

Desain 2.Compact pikeun Kakandungan Sows, Ngawatesan Sows Kagiatan, Lajeng Sows bisa Tumuwuh gancang;

3.The Feeder Dijieunna tina stainless steel atanapi tuang beusi, Anti Rust jeung Anti Korosi

4.Feeding trough fitur partitions baja padet pikeun mantuan ngurangan kompetisi Sow nalika dahar jeung spasi bebas, nyingkahan sows scramble, ngurangan laju aborsi.

5. The Fasteners Strong bisa nyepetkeun lapak pageuh, No salempang ngeunaan Masalah Kasalametan;

6.Easy pikeun ngumpul jeung Beresih merenah pikeun manajemén lalaki.

7.Durable, ramah-pamaké Jeung Pangropéa Gampang.

Ngaran
5 Korsi Sow Gestation lapak
Ukuran
Unggal Kursi 60cm/70cm W x 220cm L x 105cm H
Bahan
Panas Galvanized Steel
Diaméterna Pipa pigura
GB 3/4 inci ketebalan 2.5mm
Diaméter Pipa Panto
GB 1 ketebalan inci 2,5mm
Prosés
Las sarta Gemblengna panas-dip galvanized
Kaunggulan
U-bentuk ngaitkeun, anti luncat bar, rod konci adjustable
Sow Korsi
5 korsi kalayan suku cadang lengkep
Tipe Panto
Dobel konci ngagantung panto aci
Bungkusan / Q'ty
1 buah / peti

 


  • saméméhna:
  • Teras: