jangjangan hayam parabot tegalan palastik slat lanté rojongan suku pikeun broiler hayam imah tegalan slatted lanté balok

Fitur:

1.No burr di lantai slat jangjangan, bisa ngajaga paws manuk 'jeung leg hadé ti lanté awi tradisional.
2. Aya nyaluyukeun struktur dina leg ngarojong pikeun mastikeun tingkat sarua slat palastik dina taneuh henteu rata.
3.Beam dijieunna tina bertulang jeung anti sepuh bahan PVC sturdy jeung awét, anti karat jeung anti korosi.
rentang jangkungna leg 4.adjustable: 400mm ~ 600mm (nurutkeun sarat customer urang).
suku rojongan 5.The dijieunna tina palastik PVC ajeg tur anti corrosive, nu bisa ngarojong slat kalawan bébas.
6.The broiler palastik slat hayam lanté nyaéta kakuatan loading tinggi na durability, beban 200-300 kg.


Rincian produk

Tag produk

Hayam Peternakan Palastik Slats Lantai Jeung PVC Triangle Beam jeung Suku Rojongan

1.No burr di lantai slat jangjangan, bisa ngajaga paws manuk 'jeung leg hadé ti lanté awi tradisional.
2. Aya nyaluyukeun struktur dina leg ngarojong pikeun mastikeun tingkat sarua slat palastik dina taneuh henteu rata.
3.Beam dijieunna tina bertulang jeung anti sepuh bahan PVC sturdy jeung awét, anti karat jeung anti korosi.
rentang jangkungna leg 4.adjustable: 400mm ~ 600mm (nurutkeun sarat customer urang).
suku rojongan 5.The dijieunna tina palastik PVC ajeg tur anti corrosive, nu bisa ngarojong slat kalawan bébas.
6.The broiler palastik slat hayam lanté nyaéta kakuatan loading tinggi na durability, beban 200-300 kg.
Warna
Beureum.Bodas
Ukuran
Ukuran 7,6 x 6,5 x 57 cm
Bahan
ABS 0.91-0.92g/cm³
Beurat
0,6 kg/pc
Jangkungna adjustable
50cm ~ 60cm
Diaméter pipa
5,6 cm
Aplikasi
Hayam, Soang, Bebek, Ladang Unggas Slat Lantai Suku
hirup jasa
8 taun
Beurat beban
100 kg-200 kg
Bungkusan / Q'ty
100 pcs/kotak

  • saméméhna:
  • Teras: