alat-alat pertanian sapi pakan ternak trough alat pakan ternak pikeun palastik 1m pakan ternak sapi trough

Fitur:

1) The ketebalan ujung produk molding rotational bisa ngahontal leuwih ti 5mm
2) feeders ternak otomatis nyaeta muntifunctional, bisa eupan jeung inuman.
3) Produk feeder domba karét palastik gampang dianggo
4) Trough pakan jarami domba ieu tiasa diproduksi pinuh ditutup.
5) Ieu bisa ngeusi bahan busa, pikeun ngahontal insulasi termal.
6) Teu perlu ngaluyukeun kapang, ketebalan produk molding rotational bisa disaluyukeun.
7) The dahar trough gampang pikeun ngabersihan kokotor


  • ukuran:90*34*17cm / 100*30*17cm / 195*30*18cm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Sapi Sapi Pedet Feeder Trough Dahar Alat
    1) The ketebalan ujung produk molding rotational bisa ngahontal leuwih ti 5mm.
    2) feeders ternak otomatis nyaeta munti-fungsi, bisa dahar jeung inuman.
    3) Produk feeder domba karét palastik gampang dianggo
    4) Trough pakan jarami domba ieu tiasa diproduksi pinuh ditutup.
    5) Ieu bisa ngeusi bahan busa, pikeun ngahontal insulasi termal.
    6) Teu perlu ngaluyukeun kapang, ketebalan produk molding rotational bisa disaluyukeun.
    7) Ékonomi sarta praktis, gampang pikeun ngabersihan residual feed
    Warna
    Hideung
    Ukuran
    Leutik: 100cm (L) * 35cm (W) * 25cm (H)
    Ukuran: 190cm (L) * 44cm (W) * 23cm (H)
    Bahan
    bahan PP fleksibel
    Beurat
    Leutik: 2.64kg / ageung: 5.4kg
    Kapasitas
    1 kg ~ 40 kg
    Kauntungannana
    pamakéan lila
    Aplikasi
    Sapi, Sapi, Sapi
    Pamasangan
    Pasang dina pigura baja
    Fitur
    Duraable, fléksibel, béaya rendah
    Bungkusan / Q'ty
    10 PCS / kebat

  • saméméhna:
  • Teras: