Kualitas Tinggi Otomatis Farrowing Crate Besar Sow Feeder Alat Peternakan Sato Stainless Steel Palung Babi

Fitur:

1. Jangkungna adjustable tina platform dahar, ngajamin babi dahar eupan seger

2. Ningkatkeun laju konversi feed, ngurangan runtah feed, tambahan 5%

3. 304 bahan stainless steel, ketebalan tina 1,5 mm, las sakabéh, struktur teguh jeung dipercaya

4. Operasi adjustment basajan

5. Merenah tur fléksibel pikeun instalasi dibereskeun

6. Bisa diperpanjang volume trough


Rincian produk

Tag produk

Babi Ladang Otomatis Steel Stainless Feeder Dahar Trough
1) Unggal sisi boga 3 ~ 7 liang pikeun babi fattening dahar, laun blanking, ngurangan feed runtah.Éta cocog pikeun bubuk garing sareng bahan granular anu henteu dugi ka tuang.
2) Trough tiasa dipasang dina ranjang pabinihan kembar, sareng gaduh dua sisi sareng sababaraha posisi,nu bisa minuhan tungtutan dua golongan babi.
3) Ngahemat waktos sareng usaha nalika nyoco, gain beurat gancang sareng bersih, ngirangan panyakit peujit.
4) Eupan bakal turun laun-laun sareng ngirangan runtah pakan.
5) Dijieunna tina bahan stainless steel SS304, ketebalan 0.8 ~ 1.5 mm,
ku kituna bagian handap moal corroded ku cai atawa faktor séjén.
6) Beungeut feeder lemes, gampang pikeun ngahemat bahan
7) stainless steel handap slot jeung alat partisi anu gampang pikeun ngabersihan, ngaleupas tur instalasi.
8) Rincian lengkep sareng moal ngaruksak snout babi.
Warna
Beusi sténless
Ukuran
90 * 75 * 90 cm
Bahan
SS304 atanapi SS316
Beurat
42 kg
liang eupan
Genep liang dina saban gigir
Kauntungannana
sisi ganda
Aplikasi
Babi, Embé, Sapi
Pamasangan
Majelis ku screw
Kandel
1,2 mm
Bungkusan / Q'ty
1 PC / kantong

  • saméméhna:
  • Teras: