garis cai hayam otomatis nipple nginum sistem pikeun ternak tegalan imah hayam alat keur ngagolakkeun bebek feed inuman

Fitur:

1. Bahan: Plastik sareng bal stainless steel;
2. sensitipitas 360 derajat pikeun minuhan kabutuhan nginum sadayana hayam;
3. Pernah meunang Rusty Simpen Cai;
4. Pernah bocor tur nyimpen cai;
5. Cai ragrag lancar;
6. Nipple moal diblokir up;
7. Gampang masang sareng ngabongkar;
9. kakuatan High sarta lalawanan korosi;
10. suplai cai fléksibel tur seger.


Rincian produk

Tag produk

Sistem Nginum Cai Nipple Otomatis Anggo Drinker Cai
(1) 360 ° outlet cai & sensitipitas High: Hayam bisa inuman cai ti unggal sisi drinker nu.
Sakali noel klip baja, cai bakal ngalir langsung tur mulus.
(2) Gampang masang sareng cabut: Gampang ngabersihanana, ngahémat biaya beungkeutan.
(3) Panjang umur-umur sareng awét: Sadaya bagian didamel tina stainless steel tingkat luhur, tahan ngagem anu luhur.
PP / ABS rékayasa palastik.Anjeun tiasa nganggo sahenteuna 10 taun.
(4) tekanan cai Low jeung desain aliran cai ilmiah.: Nu ngakibatkeun cai-hemat tur praktis.
(5) Taya leakage na rembesan: Pikeun mastikeun kandang hayam garing.
(6) Jaminan kualitas luhur: Nyadiakeun jumlah cai anu pas pikeun iklim sareng kaayaan bumi.
(7) Paké pikeun lapisan, kaluaran cai: 30-35 ml / mnt, 4-6 lapisan bisa babagi hiji nipple.
(8) Kabéh drinkers bakal dipariksa saméméh pangiriman pikeun mastikeun kualitas alus.
Ngaran
Drinker Cai nipple otomatis
Warna
Beureum, Bodas
Ukuran
60 mm x 25 cm
Bahan
PP+SS304
Beurat
15 g/pc
Tekanan cai
0.3 Pa
Kauntungannana
360 ° nginum
Aplikasi
Hayam, bebek, unggas
Pamasangan
Pipa Cai 1/2 "3/4".
Aliran cai
30-35 ml / mnt
Bungkusan / Q'ty
150 PCS / kantong

  • saméméhna:
  • Teras: