Gampang masang lanté peternakan jangjangan ngangkat hayam broiler peternak pan pikeun kontrol jangjangan otomatis pan auger sistem dahar

Fitur:

1.The pan dipaké dina sistem dahar pan otomatis pikeun imah broiler.

2. pan dijieunna tina 100% kualitas luhur palastik pp sarta aranjeunna lingkungan.

3.We gaduh ukuran béda pan: 14 grilles kalayan diaméter 33cm, 16 grilles kalayan diaméter 36cm.

4.The handap jeung awak pan bisa misah kalawan bébas, jadi éta pohara merenah pikeun ngabersihan.

5. Ujung lemes bisa nyegah craw manuk ti menyakiti jeung pastikeun kaamanan sarta kanyamanan dahar.

6.The piring pan bisa disassembled dina taneuh digawé salaku husus pan pikeun hayam heubeul 0-7 poé urang.


Rincian produk

Tag produk

Warna
Konéng, Héjo
Ukuran
Diaméter 33.5cm X Jangkungna 32cm
Bahan
Bahan PP anyar
Beurat
750 g/pc
Grills
14 hawu / 16 hawu
Kauntungannana
360 derajat rotasi ayun vertikal
Aplikasi
Hayam, bebek, soang sistem dahar pungkur
Pamasangan
nyambungkeun pipa atanapi Dina taneuh
Kapasitas
40-60 hayam broiler
Kapadetan (broilers / m2)
16~20

Broiler Breeders Otomatis Hayam Feeder Pan Unggas Dahar Line Supply

* Panci dahar broiler pikeun sakabéh tahap dahar ti brooding ka meuncit.Jangkungna pan anu pas matak ngagampangkeun pakan.Distribusi feed 360 ° mastikeun kaseragaman feed sepanjang waktos.
* Congcot pakan anu dirancang khusus sareng jangjang ngahindarkeun runtah pakan nalika nyoco manuk.
* Ngaliwatan operasi panel kontrol, nu ngajaga suplai feed seger, nyadiakeun feed Saniter pikeun jangjangan,sarta meunang laju konversi feed alus teuing dina sakabeh prosés tumuwuh tina raising broiler.
* Jumlah nyoco gampang tur merenah pikeun disaluyukeun leres.
* Baki nyoco bisa diputer 360 derajat, bisa ngayun vertikal, atawa dibenerkeun pageuh.
* The pilihan ngageser plat téh cocog pikeun partisi dahar.
* A lawang tipe hinge husus dirancang di handap, nu gampang pikeun ngabersihan jeung disinfect ngaliwatan lawang.
* Garis dahar adjustable gampang diangkat bari meresihan, cocog pikeun jangjangan dina période béda.
Beurat ahir: 1.8kgs / broiler
Beurat ahir: 1,8 ~ 3kgs / broiler
Ayam pedaging / Pan
57 ~ 91
57 ~ 85
Kapadetan (broilers / m2)
16 ~ 20
12 ~ 16
Maksimum asupan feed sapopoé
170g
175 ~ 220g

  • saméméhna:
  • Teras: