Botol Cai Manuk Plastik Otomatis Peliharaan Japati Puyuh Pakan Cai Cangkir Minum Kandang Burung Puyuh Mangkuk Cai

Fitur:

1. Warna konéng ,lamun pesenan anjeun badag, bisa nyieun warna rék.
2. Diwangun ku drinker, leutik tilu Tumbu langsung, sakumaha gambar nembongkeun.
3. Cleanable, bisa diumbah, awét sarta lila ngagunakeun hirup.
Pabrik nginum japati, nginum manuk, nginum puyuh
4. Pamakéan pikeun puyuh, gaduh dua arah: kénca jeung katuhu.


  • UKURAN::ukuran 9 x 4,5 x 4 cm
  • Rincian produk

    Tag produk

    Kandang puyuh otomatis nganggo mangkok nginum cai

    1, harga pikaresepeun, sarta dibandingkeun cara tradisional ngahemat 40% cai.
    2, kualitas dipercaya, suntik dijieun kalawan bahan baku kualitas luhur, teu gampang pikeun megatkeun.
    3, Suplai cushion cinyusu jeung asesoris séjén.
    4, Salawasna tetep kaayaan cai ngalir;kandang divider, ngurangan saluran transmisi kasakit.
    5, Gampang dipasang, teu kedah ngabersihan tanki cai sareng robih cai unggal dinten, ngahémat kakuatan sareng usaha.
    6, Puyuh bisa inuman cai seger sadaya waktu, nyata ngaronjatkeun laju produksi endog.

     

    Warna
    Beureum, Konéng
    Ukuran
    ukuran 9 x 4,5 x 4 cm
    Bahan
    Palastik PP
    Beurat
    15 g/pc
    Suku cadang
    1 T-sendi + 1 Y-sendi
    Kauntungannana
    Teu bocor, awét
    Aplikasi
    Hayam, manuk, japati, quali
    Pamasangan
    Pipa cai 9,5 mm
    Aliran cai
    60-12ml / menit
    Bungkusan / Q'ty
    100 pcs/kotak

  • saméméhna:
  • Teras: