kakuatan tinggi bertulang palastik babi pabinihan slat lanté bmc babi slat lanté pikeun babi farrowing crate lanté

Fitur:

  • Bahan anyar dipaké, dijieunna tina résin teu jenuh jeung serat kaca
  • kakuatan tinggi na lalawanan korosi
  • hirup Service bisa sadia pikeun 20 ~ 30 taun
  • Permukaan bertekstur sareng bar anti slip pikeun traction
  • beurat hampang tapi beban tinggi
  • Permukaan anti slip langkung aman sareng henteu ngarugikeun awak sareng suku
  • Koefisien rendah konduksi panas tiis dina usum panas sareng haneut dina usum tiis


Rincian produk

Tag produk

Kawajiban beurat BMC Babi Binih lanté

1.High kakuatan ganda lapisan baja.
bahan patuh BMC, résin teu jenuh, internal soldered Double lapisan baja bolong 6CM kandel,
Beban bearing 800kg per méter pasagi.
2.Arc design, teu menyakiti suku babi urang.
Desain pola henteu teratur, skid buktina, euweuh akumulasi dung, ukuran lumrah tina liang leakage dung,
Teu ngarugikeun sow trotter babi, teu klip nipple nu.
3.Desain deui melengkung matak ngamudahkeun pikeun ngabersihan up tai residual.
Desain trapezoidal terbalik, sempit di luhur sareng lega di handap, gampang bocor,
Taya kandang hadé pikeun beberesih.
4.Tiny arched, leuwih bearing.
Unggal bérés komposit BMC piring defecation dirancang husus.
Micro arch, kalawan weighting kuat.
Ngaran
Lantai Pabinihan Babi
Ukuran
Ukuran 120 x 60 x 4 cm
Bahan
fiberglass jeung résin
Beurat
26 kg/pc
Gap (cm)
1,6 cm
Ketebalan (cm)
4 cm
Aplikasi
Husus Piglet Paké
hirup jasa
30 taun
Beurat beban
800 kg
Bungkusan / Q'ty
10 PCS / peti

  • saméméhna:
  • Teras: