Grosir Kandang Sapi Sapi Equipment Awét Fiberglass Anak Sapi Shed Pager Sapi Hutches Kualitas Luhur Pikeun Sapi House

Fitur:

kualitas 1.Best pikeun assure lila hirup-ngagunakeun.

2.Low ongkos jeung efisiensi tinggi.

3.We mesin pabrik diobral langsung.

4.Pasang gancang sareng gampang.

5.With pager lega jeung dua ember.

6.High Quality kalawan harga lumrah.

7.Movable, fléksibel tur merenah.


Rincian produk

Tag produk

Kandang Pedet Sapi Kualitas Tinggi, Imah Pedet, Kandang Pedet, Kandang Pedet
Kandang Pedet kami mangrupikeun tempat anu idéal pikeun nyoco anak sapi, naon waé iklimna,kandang anak sapi bisa nyadiakeun kaayaan pangalusna pikeun anak sapi hirup, éta ngagabungkeun lingkungan outdoor ogé.
1.With tilu hawa indit, bisa nyadiakeun lingkungan hirup pangalusna, bisa eupan outdoor.
2.Easy masang jeung ngabongkar, sakabeh bisa mindahkeun, merenah ngagunakeun.
bahan baja 3.Glass, ciri alus anti suhu luhur, anti corrosion.30 taun ngagunakeun hirup.
4.Could install pager pikeun nyimpen fodder, 2 ember plastik nyegah iklim pangaruh fodder.
5.Could evaluate Heath anak sapi gancang jeung akurat.
Warna
Bodas, Krim
Ukuran
L 210 x W 145 x H 150 cm
Bahan
SMC orat jeung PP plastik
Beurat kotor
55 kg
Kandel témbok
4 mm
Ukuran séjén
220x110x140,250x160x160
Kakuatan regangan
60MPa
Ukuran Pager Rel
L 170 x W 150 x H 100 cm
Ember Eupan
7l x buah
Bungkusan / Q'ty
65pcs / wadahna

  • saméméhna:
  • Teras: