imah peternakan babi dipaké kuningan tambaga piggy nipple drinker pikeun ternak jarami tipe botol cai nipple drinkers

Fitur:

1. kualitas luhur, stainless steel, anti korosi, lila ngagunakeun.

2. Suplai cai beresih jeung higienis, aman, teu aya polusi.

3. Sambungkeun 1/2 "port thread, ngeunaan 20mm tube.gampang pikeun masang, struktur basajan.

4. Digiling halus, ujungna mulus, teu nyeri babi.


Rincian produk

Tag produk

Kuningan Tambaga Jarami Tipe Babi Nipple Drinker
Kauntungannana:
1. Dijieun ku bahan tambaga kuningan pangalusna, bisa ngajamin euweuh karat, moal ngahasilkeun polutan, moal diblokir.
2.Use CNC machining dihasilkeun pikeun mastikeun akurasi.Sangkan beungeut lemes jeung stingless, pikeun mastikeun kasalametan cai nginum babi urang.
3. Setélan jaringan panyalindungan pikeun mastikeun yén nipple moal clogged kalawan sédimén.
4.Connect 1/2 '' port thread, ngeunaan 20mm tube.gampang pikeun masang, struktur basajan, lila ngagunakeun.
Warna
Kuningan Tambaga
Ukuran
Luar 22mm * Panjang 73mm, Outlet jarami 12mm
Bahan
Bahan Kuningan Tambaga
Beurat
90g
Desain
Jarami Tipe Watering Nipple Drinker
Kauntungannana
euweuh karat, euweuh korosi
Aplikasi
Babi, Embé, Sapi
Pamasangan
kalawan 4" screw
Aliran cai
3000ml / mnt
Bungkusan / Q'ty
5 pcs/tas; 80 tas/ctn

 


  • saméméhna:
  • Teras: