Gampang masang parabot pertanian babi PVC plank lapak pager panel témbok pikeun babi tegalan imah crate sabudeureun dewan

Fitur:

(1) Beresih, awét - gampang pikeun ngabersihan;

(2) 100% waterproof, éta moal lumangsung deformasi wae sanajan geus immersed dina cai;

(3) B1 tingkat bahan pancegahan seuneu;

(4) Non-toksik, non-polusi

(5) Anti infestasi

(6) Anti asam jeung alkali

(7) kakuatan High, hirup layanan panjang

(8) PVC babi lapak pager boga kinerja produk processing kai


Rincian produk

Tag produk

Dina aplikasi binih pager ieu idéal pikeun dividers kalam.

Ieu cleans gampang tur sadia kalawan garis pinuh ku PVC jeung asesoris stainless steel pikeun adaptasi jeung instalasi nanaon.
(1) Beresih, awét --- dihasilkeun ngan ku PVC téhnologi profil Tonjolan, teu kedah lamination, teu kedah cet, scratch-tahan;
(2) Waterproof, Uap buktina --- 100% waterproof, éta moal lumangsung deformasi wae sanajan geus immersed dina cai;
(3) panyalindungan seuneu, seuneu-retardant ---- B1 tingkat seuneu-tarung bahan;
(4) Non-toksik, non-polusi --- teu ngandung formaldehida jeung zat ngabahayakeun lianna;
(5) Anti infestation ---- teu kudu salempang ngeunaan rinyuh jeung cockroaches invasi;
(6) Anti asam jeung alkali ---- malah jeung asam, solusi alkali bilas moal ngaruksak;
(7) kakuatan High, hirup layanan lila --- dibandingkeun jeung bahan sarupa sejen, hirup bisa di ngaronjat 3 nepi ka 5 kali;
(8) Bisa dipaku, sawing, pangeboran, tata --- PVC panels kerung boga kinerja produk processing kai, dilarapkeun ka ulang processing sadaya mesin woodworking.
Warna
Bodas
Ukuran
50cmx3.5cm atawa 60cmx3.5cm
Bahan
B1 tingkat bahan seuneu-tarung
Panjangna
motong kana sagala panjang max 6 méter
Bar tulangan
V bentuk atawa I bentukna
Ketebalan (cm)
3.0cm atanapi 3.5cm
Aplikasi
Babi lapak pager farrowing crate témbok sabudeureun
hirup jasa
8 taun
Beurat beban
100 kg-200 kg
Bungkusan / Q'ty
12 PCS / peti

  • saméméhna:
  • Teras: