Alat Peternakan Tipe Anyar Domba Domba Babi Babi Slat Plastik Pikeun Ladang Embe BMC Lantai Slatted

Fitur:

1. Lemes jeung haneut
2. Taya burrs na liang
3. Gampang pikeun ngabersihan
4. lalawanan abrasion
5. lalawanan korosi
6. Taya diblokir antara slatted


Rincian produk

Tag produk

Tugas beurat Goat Ladang lanté

1.High kakuatan ganda lapisan baja.
BMC bahan patuh, résin teu jenuh, internal soldered Double lapisan baja bolong 4CM kandel, Beban bearing 800kg per méter pasagi.
2.Arc design, teu menyakiti suku babi urang.
Desain pola henteu teratur, skid buktina, euweuh akumulasi dung, ukuran lumrah tina liang leakage dung,Teu ngarugikeun embe domba trotter, teu klip nipple nu.
3.Desain deui melengkung matak ngamudahkeun pikeun ngabersihan up tai residual.
Desain trapezoidal inverted, sempit di luhur sarta lega di handap, gampang bocor, Taya kandang hadé pikeun beberesih.
4.Tiny arched, leuwih bearing.
Unggal bérés komposit BMC piring defecation dirancang husus.Micro arch, kalawan weighting kuat.
Ngaran
Kawajiban beurat Embe Ladang lanté
Ukuran
Ukuran 120 x 60 x 3.5 cm
Bahan
fiberglass jeung résin
Beurat
27 kg/pc
Gap (cm)
1,1 cm
Ketebalan (cm)
3,5 cm
Aplikasi
Husus Piglet Paké
hirup jasa
30 taun
Beurat beban
800 kg
Bungkusan / Q'ty
10 PCS / peti

  • saméméhna:
  • Teras: