Mangkok Cai Sapi Otomatis Peminum Plastik Kuda Sapi Ember Cai Sapi Palung Cai Sareng Pipa Stainless Steel

Fitur:

1. Kuda jeung Sapi drinker mangrupakeun rarancang pikeun ternak inuman beresih jeung konservasi cai.
2. Teu kungsi karat.Pernah Bocor, Hemat cai
3. Cai ragrag lancar
4.Nipple moal diblokir up
5.Easy pikeun masang sareng ngabongkar


Rincian produk

Tag produk

Otomatis Sapi Kuda Cai Drinker

1. Peminum cai sapi digunakeun pikeun satoinuman beresih jeung konservasi cai
2. Bisa nyadiakeun cai beresih jeung kabersihan pikeun sapi, sapi, kuda jsb
3. Cai ragrag lancartur loba pisan, leuwih nyaman.
4. Bahan plastik, awét, gampang dianggo sareng henteu karat, bocor.
5. efisiensi High, easy pikeun masang sareng ngabongkar.
Ngaran
Otomatis Sapi Kuda Cai Drinker
Ukuran
32,5 * 23,5 * 10 cm
Bahan
Palastik + SS304
Beurat
1,2 kg
Tekanan cai
0.3 Pa
Kauntungannana
Waterer otomatis sadaya-tujuan
Aplikasi
kuda sapi mangkok sapi jsb
Pamasangan
dina témbok ku 2 liang di tukang
Cai ngandung
2.6L
Bungkusan / Q'ty
50pcs / karton

  • saméméhna:
  • Teras: