Palastik ternak hayam imah hawa inlet ventilasi parabot jandela pikeun broiler sistem bursa hawa tegalan

Fitur:

Outlet/inlet hawa plastik asalna tina plastik atah.

Damper ieu dikawasa ku gravitasi na ngaliwatan drawstring nu,

tanpa butuh cinyusu.

Tarik kawat pikeun masang bagian luhur kaca kaca samping.

Kencangkeun damper serut pikeun nutup, leupaskeun damper serut pikeun muka.

Aya dua konfigurasi jaring anti manuk sareng tiung di tukangeun jandela angin, sadayana dibenerkeun ku sekrup.


Rincian produk

Tag produk

Hayam House Plastic Ventilasi Jandela

1. Taliti dipilih kualitas luhur PS rékayasa plastik tambah kuantitatif anti sepuh agén suntik molding,
kinerja anti sepuh kuat, hirup layanan deui.
2. Struktur desain husus ditambahkeun dina ujung luhur panto jandela jeung sisi luhur jandela
supaya jandéla leutik ditutup leuwih pageuh.
3. Dirancang ku grid anti manuk bertulang sarta dibereskeun ti ngaitkeun-tipe ngaropéa tradisional mun screw a, éféktif
Ngahindarkeun masalah karuksakan angkutan ka grid nu.
4. Cinyusu balik sarta bracket katrol dijieunna tina stainless steel sarta boga hirup layanan deui.
5. Alat katrol dilengkepan katrol anu dirarancang khusus pikeun trolley, anu tiasa ditempatkeun dina katrol.
sangkan jandela leutik muka leuwih fleksibel jeung leuwih merenah pikeun masang.
6. A tiung husus bisa ditambahkeun, sarta tiung disambungkeun ku screws, nu merenah pikeun masang sarta ngaheéat waragad.
Warna
Hideung, Beureum
Ukuran
600mm * 325mm * 160mm
Bahan
PP atanapi ABS Plastik
Ngalihkeun unit
Listrik atanapi Manual kabayang
Bagian pully
5 kawat ditarik tiis galvanis
Kauntungannana
insulasi panas alus
Aplikasi
Bursa hawa imah unggas
hirup jasa
8 taun
MOQ
10 lembar
Bungkusan / Q'ty
12 PCS / peti

  • saméméhna:
  • Teras: