Cangkang Kukupu Manuk Ayam

Fitur Produk:

1. Ngadopsi bahan kualitas luhur, anu awét, henteu toksik sareng tanpa deformasi pikeun panggunaan jangka panjang.
2. Datang 100 pcs dina hiji kantong, masing-masing cincin gaduh tanda angka, anu bakal ngabantosan supaya tetep béda-béda, tandakeun hayam anu disangka sareng misahkeun napas.
3. Desain klip saderhana ngajantenkeun gampang dilarapkeun sareng dipiceun.
4. Éta tiasa dianggo deui, ieu bakal ngabantosan pikeun ngirangan biaya pembibitan.
5. Tiasa dianggo dina manajemén operasi unggas atanapi beternak.
6. Sadia dina 6 warna anu béda, anjeun tiasa milih anu anjeun resep.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Cangkang hayam / manuk

Inpormasi Produk:

Bahan produk  palastik kualitas luhur
Warna produk Beureum, konéng, biru, héjo sareng wungu
Diaméterna luar 1,8cm, 2.3cm
Diaméterna jero 1.6cm, 2.0cm
Jangkungna produk 1.0cm

Fitur Produk:

1. Ngadopsi bahan kualitas luhur, anu awét, henteu toksik sareng tanpa deformasi pikeun panggunaan jangka panjang.
2. Datang 100 pcs dina hiji kantong, masing-masing cincin gaduh tanda angka, anu bakal ngabantosan supaya tetep béda-béda, tandakeun hayam anu disangka sareng misahkeun napas.
3. Desain klip saderhana ngajantenkeun gampang dilarapkeun sareng dipiceun.
4. Éta tiasa dianggo deui, ieu bakal ngabantosan pikeun ngirangan biaya pembibitan.
5. Tiasa dianggo dina manajemén operasi unggas atanapi beternak.
6. Sadia dina 6 warna anu béda, anjeun tiasa milih anu anjeun resep.

Panjelasan Produk:

Produk ieu nyaéta cincin suku jangjangan anu tiasa ngabantosan anjeun langkung ngabédakeun sareng ngatur kola anu béda. Ngadopsi bahan kualitas luhur, anu awét, henteu toksik sareng tanpa deformasi kanggo panggunaan jangka panjang. Cingir ieu dicirian tina nomer 001 dugi ka 100, anu bakal ngabantosan supaya tetep béda-béda ngabedakeun sareng misahkeun napas. Desain klip saderhana ngajantenkeun gampang dilarapkeun sareng dipiceun.

Chicken bird foot ring1145Chicken bird foot ring1144

Gambar Produk:

Chicken bird foot ring1165Chicken bird foot ring1166

Chicken bird foot ring1167Chicken bird foot ring1170

Chicken bird foot ring1172Chicken bird foot ring1173

Aplikasi Produk:

Chicken bird foot ring1198 Chicken bird foot ring1200

Paket Produk:

Chicken bird foot ring1219 Chicken bird foot ring1222

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk