Piring Nipple Puyuh Piring

Fitur Produk:

1. Kalayan Sekrup
2. Kawajiban beurat
3. Kalayan bagian handap anu tiasa dicabut pikeun gampang dibersihkeun


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Piring inuman pentil puyuh

Inpormasi Produk:

Ngaran Produk Piring inuman pentil puyuh
Bahan produk PP, PE, PVC
Beurat produk 20g
Warna produk Beureum atanapi bodas
Kuantitas produk 500 pcs / kantong
Ukuran produk 4,2cm * 6,5cm

Komoditi produk: Mangkok kanggo puyuh atanapi bubuk.
Sambungan produk: Konéksi Sekrup

Fitur Produk:

1. Kalayan Sekrup
2. Kawajiban beurat
3. Kalayan bagian handap anu tiasa dicabut pikeun gampang dibersihkeun

Kauntungan produk:

1. Cai bersih - nginum langsung kanggo Hayam ti anu nginum pentil, Henteu tumpah sareng perendaman, sapertos anu nginum gaya wadah aslina, pikeun mastikeun hayam tiasa bersih, cai tawar, anu tiasa nyingkahan sababaraha panyakit manuk.
2. Simpen buburuh — sambungkeun sareng pipa PVC atanapi wadah cai, henteu kedah parios kaayaan cai sering pisan, ngan kedah pastikeun pipa PVC nyambung sareng cai atanapi wadah cai gaduh cai.
3. Gampang pikeun Ayam nganggo éta-Desain beureum terang / konéng / oranyeu, pikaresepeun pikeun manuk atanapi hayam sareng anu nginum pentil ngaluarkeun cai menit iraha aranjeunna di pék, aranjeunna tiasa nyingkahan sababaraha panyakit manuk pikeun hayam kalayan maén.
4. Gampang dibersihkeun pikeun puting, kusabab bagian anu tiasa dicabut.

Gambar Produk:

Quail nipple drinker dish1158 Quail nipple drinker dish1159
Quail nipple drinker dish1161 Quail nipple drinker dish1162
Quail nipple drinker dish1156 Quail nipple drinker dish1157

Aplikasi Produk:

Quail nipple drinker dish1186

Paket Produk:

Quail nipple drinker dish1208


  • Saméméhna:
  • Teras: