Nginum Cai Kelinci Budak Tambahan-Panjang

Fitur Produk:

1. palastik ABS kualitas luhur sareng jarum stainless steel bal klep 360 ° nipple.
2. Klep throttle stainless steel moal keyeng sareng nyayogikeun cai dina unggal sudut.
3. hemat cai, gampang dibongkar, beurat enteng, umur panjang.
Unggal-unggal hayam ngahubungi puting, cai na bakal otomatis murag.
5. Sacara otomatis nyayogikeun cai bersih anu seger pikeun hayam, anu penting pisan pikeun hayam dina lingkungan tumuh anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk:

Inuman cai pentil kelenci panjang-panjang

Inpormasi Produk:

Bahan produk ABS + stainless steel
Kuantitas produk 5
Warna produk Salaku Gambar Tembongkeun
Ukuranna 9.3cm * 1.5cm9.8cm * 1.7cm7.15cm * 2.2cm

6,5cm * 1.5cm

Fitur Produk:

1. palastik ABS kualitas luhur sareng jarum stainless steel bal klep 360 ° nipple.
2. Klep throttle stainless steel moal keyeng sareng nyayogikeun cai dina unggal sudut.
3. hemat cai, gampang dibongkar, beurat enteng, umur panjang.
Unggal-unggal hayam ngahubungi puting, cai na bakal otomatis murag.
5. Sacara otomatis nyayogikeun cai bersih anu seger pikeun hayam, anu penting pisan pikeun hayam dina lingkungan tumuh anu saé.

Kauntungan produk:

100% Brand anyar sareng kualitas luhur
* Dijieunna tina bahan kualitas luhur, awét sareng praktis
* Pentil hayam ieu didamel tina plastik awét sareng sirah tambaga
* Pamakéan jangka panjang kualitas luhur
* Anu tuangeun anu nginum cocog pikeun nginum hayam, sapertos daging hayam, hayam, bebek sareng manuk.
* Jantenkeun manuk anjeun gampang kéngingkeun cai seger sareng bersih iraha waé
* Puting tambaga 360 derajat
* Anjeun tiasa nerapkeun kana pipa, émbér
* Rarancang saderhana, kantun bor liang dina botol cai sareng pasang
* Ngabantosan anjeun ngahémat waktos meresihan émbér
Métode Instalasi Produk:
Liang kalayan diaméter 9,5 mm dibor dina tabung keran PVC 25 mm diaméterna sareng wadah inuman hayam diapit kana tabung tanpa lem.

Gambar Produk:

Extra-long rabbit nipple water drinker1443 Extra-long rabbit nipple water drinker1448
Extra-long rabbit nipple water drinker1441 Extra-long rabbit nipple water drinker1442

Rincian Produk:

Extra-long rabbit nipple water drinker1485 Extra-long rabbit nipple water drinker1486
Extra-long rabbit nipple water drinker1475 Extra-long rabbit nipple water drinker1476
Extra-long rabbit nipple water drinker1478 Extra-long rabbit nipple water drinker1479
Extra-long rabbit nipple water drinker1481 Extra-long rabbit nipple water drinker1483

Aplikasi Produk:

Extra-long rabbit nipple water drinker1509

Extra-long rabbit nipple water drinker1510

 

Paket Produk:

Extra-long rabbit nipple water drinker1529

 


  • Saméméhna:
  • Teras: